Miody owocowe i inne nowości w sklepie
Miody z dodatkami owoców jak miód malina czy z agrestem, porzeczką a także ziół i przypraw. To nowa gama produktów na terenie naszego sklepu internetowego oraz stacjonarnego. Wprowadzamy nowości gdyż spora grupa naszych klientów poszukuje połączenie zdrowych owoców z pysznym naszym miodem.
Rodzaje miodów z owocami
W naszym sklepie znajdą państwo aż siedem nowych produktów. Są nimi miody z dodatkami krajowych owoców liofilizowanych – miód malina, a także miody z dodatkami ziół liofilizowanych i cytrusów.
Miody z dodatkami owoców liofilizowanych:
- Miód wielokwiatowy nektarowy z maliną liofilizowaną
- Miód wielokwiatowy nektarowy z żurawiną
- Miodek wielokwiatowy nektarowy z jagodą
- Miód nektarowy z czarną porzeczką
- Rewelacyjny miód wielokwiatowy nektarowy z agrestem
Miody i owoce tropikalne
Miody z dodatkami ziół liofilizowanych:
O naszych miodach:
Miód wielokwiatowy nektarowy z miętą, to połączenie kremowanego miodu wielokwiatowego (97%) z liśćmi mięty liofilizowanej (3%).
Miodek wielokwiatowy nektarowy z pokrzywą, to połączenie kremowanego miodu wielokwiatowego (97%) z liśćmi pokrzywy liofilizowanej (3%).
Kolejny z listy to Miód wielokwiatowy nektarowy z agrestem, to połączenie kremowanego miodu wielokwiatowego (97%) z owocami agrestu liofilizowanego (3%).
Miód wielokwiatowy nektarowy z czarną porzeczką, to połączenie kremowanego miodu wielokwiatowego (97 %) z owocami czarnej porzeczki liofilizowanej (3%).
Miodek wielokwiatowy nektarowy z jagodą, to połączenie kremowanego miodu wielokwiatowego (97%) z owocami jagody liofilizowanej (3%).
Miód wielokwiatowy nektarowy z żurawiną , to połączenie kremowanego miodu wielokwiatowego (97 %) z owocami żurawiny liofilizowanej (3%).
Miody wielokwiatowe z maliną, to popularny w górskich klimatach produkty znane jako miód malina czyli połączenie kremowanego miodu wielokwiatowego (97 %) z owocami maliny liofilizowanej (3%).
Jak jeść miód z owocami liofilizowanymi?
Jest kilka prostych sposobów – jako numer 1 to można delektować się nim prosto ze słoika. Zamiast dżemu świetnie smakuje na pieczywie na wafelku na naleśnikach, a także jako dodatek do deserów, lodów czy musli. Kolejnym sposobem może być jako dodatek do ciepłej (niewrzącej) herbaty dzięki czemu uzyskamy herbatę owocową.
Reply