Królewskie miody
Logowanie - Rejestracja Logowanie Rejestracja Program rabatowyNaturalne produktyProgram partnerskiNewsletterKsięga gościForum
5-czy-wiesz

Miód kremowany

Kremowanie polega tylko na fizycznym oddziaływaniu na miód. Chodzi o to, by odwirowany miód mieszać kilka razy dziennie. W ten sposób wciąż rozbijamy powstające podczas krystalizacji kryształki cukrów i otrzymujemy miód o masłowatej konsystencji. Proces ten zachowuje naturalne: aromat, smak i aktywność związków biologicznie czynnych. Dzięki temu utrzymywana jest jakość właściwa dla miodu tuż po jego odwirowaniu z plastrów. Dodatkowo miód nie rozwarstwia się i łatwo rozsmarowuje się go po pieczywie.

powrót End Królewskie Miody - sklep Królewskie Miody - sklep
Zycie-miodem-slodzone-kampania-logo

Wspieramy kampanię "Życie Miodem Słodzone"